sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi
GSM 050 524 6466

tiina(at)sisustussuunnittelu.fi


Sisustussuunnittelua kotiin

Kaipaatko kotiisi uutta ilmettä; pientä piristystä tai suurta muutosta? Sisustussuunnittelijan avulla voit ratkaista niin visuaalisiin yksityiskohtiin kuin tilankäyttöön liittyviä ongelmia. 

Voit kääntyä puoleeni, kun kaipaat neuvoa värien, materiaalien, esineiden ja huonekalujen valinnassa tai kun sinulla on vaikeuksia saada tilasta toimiva. Yhdessä loihdimme kotiisi juuri sellaisen ilmeen kuin sinä haluat. Onko se puhdaslinjaista skandinaavisuutta, idän mystiikalla maustettua pehmeää kodikkuutta tai reipasta ja värikästä vintagea?

Sisustusvinkit kotonasi

Kotikäyntipalvelu on syntynyt asiakkaiden toivomuksesta. Kotikäynnin aikana saat paikan päällä ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen ja tunnelman luomiseksi. Kyseessä voi olla yksittäinen asia kuten tapetin valinta tai liuta pieniä kysymyksiä. Kotikäynnillä moni mieltä painava pulma ratkeaa käden käänteessä! 
Pientä kivaa -palvelu on myös oiva lahjaidea.    

Sisustusvinkit kotonasi 330 €

tai puolen tunnin vinkkiaika myymälään 40 €

varaa tästä!

Isot haasteet

Sisustussuunnitteluun kannattaa satsata myös silloin, kun edessä on peruskorjaus tai rakenteilla on uusi koti. Huolellisen suunnittelun avulla vältyt virhehankinnoilla ja turhilta kustannuksilta. 

Remontti- ja rakennuskohteiden sisustussuunnitelmaan kuuluvat kiinteiden kalusteiden, LVI-kalusteiden ja pintamateriaalien suunnittelu sekä laatoituskuvat. Kauttamme saat myös kodin valaistussuunnitelman! Sisustussuunnitelma on konkreettinen ohje, jonka avulla kodin sisustustyöt on helppo toteuttaa.

Mikäli haluat, sisustussuunnittelua voidaan jatkaa irtokalusteiden ja sisustustekstiilien valintaan.

Valaistussuunnittelu

Luodaan valolla haluttu tunnelma tilaan!