sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi
GSM 050 524 6466

tiina(at)sisustussuunnittelu.fi

Kuvagalleria

Mustaa ja ylellisyyttä!

Musta korkeuksiin ulottuva lasiristikko jakaa oleskelutilan toimintoja juhlavaan tyyliin. Ihanat vanhanajan patterit korostettiin mustalla sävyllä. Ylellisyyttä ja pehmeyttä saatiin ylellisillä materiaaleilla, kuten konjakin sävyinen nahka ja pellavan sävyiset seinät ja tekstiilit. Ylellisen tilan kruunaa oikeanlainen valaistus ja valaisimet.

Kirjahyllykeittiö on persoonallisen kodin katseenvangitsija

Vanhan rakennuksen korkeus tuotiin uljaasti esille korkealle ulottuvilla hyllystöillä. Kodin sisääntulossa funkkis lipaston takana hohtaa upea kuviotapetti. Pesutiloja sisustavat ihanat värikkäät muotolaatat. Tässä kodissa kohtaa vanha ja uusi, muodostaen ajattoman ja mielenkiintoisen liiton.

Tatuointiyritys

Tatuointiyrityksen tiloihin tarvittiin lisätilaa ja ilmeeseen sopivasti särmää. Tästä syntyi idea toteuttaa lisätila metalliverkosta, jota pehmennetään näyttävillä tapeteilla ja verhoilla.

Tilitoimiston tilat

Tilitoimiston tilat tuli suunnitella yhtenäisiksi kolmesta liiketilasta. Löysimme tilallisen suunnittelumme tuloksena ratkaisun, jossa aulatilat näkyvät ulkoa katsottaessa, mutta toimistotilat on eroitettu liukuovilla. Toimistoihin saadaan saadaan luonnonvaloa aulatilaan rajoittavien lasipintojen ansiosta.

Ajatonta sisustusta

Kun halutaan ajatonta sisustusta, meillä on taito tunnistaa tulevat tuulet ja yhdistää niitä ajattomiin piirteisiin. Arvaisitko, että tämä kohde on sisustettu jo yli 20 vuotta sitten? Tässä kohteessa toimimme myös arkkitehti- ja tilasuunnittelussa. Koti sai muodon jo ennen vuosituhannen vaihtumista.

Ravintola Oscar, VarkausKuopion Puijon tornin kahvilan ja ravintolan sisustus

Kuopion Puijon tornin kahvilan ja ravintolan sisustuksessa oli luonnon tuominen sisätiloihin toivottua. Puijon tornin kahvilaan suunniteltiin vaalean kuulas skandinaavinen sisustus ja Puijon tornin ravintolan sisustus pureutui luontoon syvemmin, tuoden tilaan tummempia sävyjä ja elämyksellisiä elementtejä.


Kotiesittelyjä
Kerrostalo, Kuopio


Kerrostaloremontti


Hotelli Puijonsarvi Junior suite


Huoneisto Espanjassa


Kalajoen loma- asuntomessujen Villa Aava

Valokuvat: Mirka Johansson

Kartanon remontti- ja sisustussuunnitelma

Kylpyhuoneremontti

Kerrostalo kodin sisustus

Uudiskohde

Keittiökuvia

Hotellihuone Puijonsarvi

Kuopion asuntomessut 2010


Villa Valo


Sami-talo


Helmi-talo

Nuoren huone

Omakotitalon pesuhuoneremontti

Uudiskohde

Uudiskohde 1

Avotakan Asuntomessukohde 2002

Uudiskohde 2

Uudiskohde 3

Makuuhuoneen uudistus

Remontti- ja sisustuskohde rivitalo 1

Remontti- ja sisustuskohde rivitalo 2

Remonttikohde 50-luvun talossa

Sisustuskohde

Keittiöremontti kohde

Kylpyhuoneremontti kohde

Muita kuvia

Valokuvat: Veikko Kankkunen ja Paavo Martikainen (Avotakan kuvat)